Creare Site Gratuit pe Google​

Creare Site Gratuit pe Google

Crearea unui site web gratuit are mai multe dezavantaje pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a vă lansa în acest proiect.

  • În primul rând, site-urile web gratuite nu sunt adesea la fel de fiabile ca cele cu plată și pot cădea mai des. 
  • În al doilea rând, acestea pot avea mai puține caracteristici și funcționalități decât site-urile plătite. 
  • În al treilea rând, va trebui probabil să afișați publicitate pe site-ul dvs. pentru a acoperi costurile de găzduire a acestuia.

 

În cele din urmă, este posibil ca site-ul dvs. să fie supus unor termeni și condiții mai puțin favorabile decât cele oferite de furnizorii de găzduire plătită.

Unele persoane consideră că dezavantajele de a avea un site web gratuit, cum ar fi mai puține caracteristici și funcționalități, sunt mai mari decât avantajele. Alții consideră că avantajele, cum ar fi faptul că nu trebuie să plătiți pentru găzduire, sunt mai mari decât dezavantajele. În cele din urmă, depinde de alegerea voastra să decideți dacă crearea unui site web gratuit este potrivită pentru voi și pentru nevoile business-ului.

Chiar ai nevoie de a crea un site gratuit pentru Google?

Este necesar să creați un site web gratuit pentru Google? Sigur că da! Dar, dacă nu aveți timp sau nu știți cum să începeți singur, alegeți întotdeauna o agentie web care să vă construiască site-ul web. Merită pe termen lung investiţia, mai ales dacă ne gândim la timpul alocat pentru proiect, este clar că nu-şi merită timpul pentru a putea finaliza un site cu succes.

Dacă un site pentru un începător poate să dureze şi 3-4 luni, o echipă pregătită poate să finalizeze site-ul în 5 sau 10 zile lucrătoare, depinde de complexitate şi numărul de pagini, funcţionalităţi etc.

Există câteva dezavantaje ale creării propriului site web:

  • Va trebui să învățați să codificați sau să folosiți un builder web ca Elementor sau Visual Composer, ceea ce poate fi dificil și necesită mult timp pentru a invata toate optiune pe care le ofera aceste module.
  • Este posibil ca site-ul dvs. să nu arate la fel de bine sau de profesionist ca cele create de specialistii web.
  • Va trebui să vă actualizați site-ul în mod regulat cu conținut nou, ceea ce poate fi, de asemenea, consumator de timp, sau vă puteţi bloca dacă nu ştiţi să faceţi debugging atunci când site-ul are erori critice sau nu întelegeţi de ce conţinutul nu este indexat.

Sunt o mulțime de firme care se ocupă cu web design - voi alegeţi!

Când vine momentul să vă construiți site-ul web, alegeți întotdeauna o firma de servicii web care își va face timp să vă înțeleagă afacerea și ceea ce doriți să realizeze site-ul dvs.

O agentie bună de web design va avea, de asemenea, experiența și expertiza necesare pentru a crea un site web care arată bine și funcționează bine. Ei vor lucra cu dvs. la fiecare pas, asigurându-se că sunteți mulțumit de produsul final.

Așadar, dacă nu aveți timp sau nu știți cum să începeți singur, asigurați-vă că alegeți o companie de web design de care vă poate ajuta să vă puneți afacerea online rapid și ușor.

În plus, o companie profesionistă de web design va fi capabilă să creeze un site web care arată foarte bine și este ușor de utilizat. Acest lucru este important, deoarece doriți ca site-ul dvs. să aibă succes, iar dacă nu este ușor de utilizat, oamenii vor da pur și simplu clic și vor găsi un alt site.

Așadar, dacă vă gândiți să vă faceți un site web, nu mai amânați acest lucru – alegeți întotdeauna o agentie web care să vă construiască site-ul in scurt timp. De cele mai multe ori o firmă foarte mare de web design poate să nu înteleagă pe deplin viziunea voastră, mai ales dacă proiectul trece prin mai mulţi programatori sau angajaţi.

În unele cazuri poate să fie mai inteligentă alegerea unui freelancer sau a unei companii focusate pe a crea site-uri cu o mai multă atenţie la detaliu.

Care este cea mai bună opţiune pentru crearea unui site gratuit?

Întodeauna de ţinut minte următorul aspect: cu cât un site este mai ieftin, cu atât site-ul este creat mai rapid şi mai slab în performanţe precum şi securitate. 

Un exemplu concret: un site creat cu 150$, creat prin WordPress cu o temă gratuită şi 46 de module instalate. Viteză de încărcare era peste 8-10 secunde şi mai mult de jumătate din module nu erau actualizate.

Aceste elemente fac ca site-ul să se mişte foarte lent, clienţii nu au răbdare să se încarce site-ul şi închid fereastra. Referitor la SEO se ştie că Google doreşte site-uri care se încarcă repede, deci conţinutul indexat ori nu este finalizat, fie este depunctat pentru Core Web Vitals.

DIGITAL INBOUND împreună cu echipa WebsiteGratis propun un program simplu şi eficient prin care clienţii pot beneficia de un site gratuit în baza unui contract de mentenanţă. Asta înseamnă că fiecare client achiziţionează un abonament de mentenanţă şi în preţul lui este inclus site-ul.

Sună prea bine să fie adevarat? Din fericire este adevarat, este conceput pentru startup-uri sau pentru firme care au un buget limitat, fiecare contract fiind încheiat pe minim 12 luni.

Aşadar crearea unui site simplu la un preţ minimal este realizabil în scurt timp, abonamentele costă între 200 şi 600 lei pe lună.

Vă recomandăm să accesaţi URL-ul programului de site gratuithttps://websitegratis.ro/pret

Concluzie finală:

Chiar dacă vă puteţi crea singuri un site gratuit, nu înseamnă că o să fie şi un site de succes, chiar dacă apelaţi la platformele care vă pot crea site-urile gratuit, probabil că vor fi şi alte costuri pentru a avea anumite funcţionalităţi, să nu mai vorbim şi de limite pentru a putea face SEO eficient pe acele site-uri.

Întodeauna recomandăm clienţilor să-şi achiziţioneze domeniile pe numele lor sau pe numele firmei şi să aleagă întodeauna o firmă care oferă servicii web de calitate, împreună cu o echipă stabilă, atentă la detalii şi construind viziunea clientului.