Creare Site Web de Prezentare

Dacă doriți să vă începeți propria afacere sau doar un proiect secundar, doriți să vă puteți spune povestea într-un mod care să vă scoată în evidență afacerea, dar care să fie și sincer.


Există multe tactici diferite pe care le puteți folosi pentru a crea un site de afaceri popular, dar în acest articol ne vom concentra pe cea mai eficientă și mai ușor de făcut, crearea unui site cu conținut de calitate.

Creare Website

Creare Site de Prezentare

Creați un site web profesional pentru afacerea dumneavoastră. Site pe care îl puteți folosi pentru a vă prezenta afacerea. Comunicati printr-un blog, vă construiți prezența în rețelele de socializare și obțineți poziții bune.

Creare Catalog Online

Un catalog pe internet este o modalitate excelentă de a prezenta si a vinde produse online. Vânzarea de produse prin intermediul unui site web prezintă numeroase avantaje pe termen lung pentru afacerea dumneavoastra.

Creare Magazin Online

Aveți unul sau mai multe produse pe care doriți să începeți să le vindeți online? Comercializaţi produse și puteți expedia clienţilor, vindeți online! Începeți astăzi să vă vindeți produsele online cu ajutorul unui magazin online la cheie.

Etape Creare Site Web

Creare Site Profesional

Crearea unui Logo

Unele logo-uri sunt concepute pentru a arăta ca un simbol sau, în unele cazuri, sub forma unui text simplu.

Pregatire Structura

Header, Meniu, Continut Text & Multimedia si Footer. Toate necesare pentru a crea un proiect final.

Adaptare Mobil

Foarte importanta adaptarea pentru mobil, aproape 60% folosesc mobilul pentru a accesa internetul zilnic.

Migrare pe Domeniu

Dupa finalizarea site-ului, pasul final este mutarea pe domeniul LIVE, site-ul devine disponibil online.

Puteţi crea un site în 2022 prin DIGITAL INBOUND!

Suntem disponibili de luni până vineri, pentru a crea urmatorul site web, termenul nostru de livrare pentru un Startup este de doar 14 zile lucrătoare. Atunci când este disponibilă toată informaţia necesară, se poate realiza şi mai rapid.

Costuri - Site Creare

Costul real al unui site web este în general foarte mare, prin sute sau mii de linii în cod, scrise pentru a crea un site modern.

Am găsit soluţii mult mai bune din punct de vedere financiar, aşadar vă oferim crearea unui site prin WordPress, cu un design licenţiat pentru a baneficia de update-uri pentru stabilitate şi securitate.

Aceste preţuri sunt decente oricărei afaceri din România, indiferent că vorbim despre un site la un Startup sau chiar un site Business.

Sperăm că vă este de ajutor informaţia despre preţ creare site web, oferta este inclusă pentru un site de prezentare, pentru funcţionalităţi sau un design complet customizat, vă putem crea o ofertă personalizată, calculată exclusiv business-ul dvs.

Site pentru Startup

1790 LEI

 • Hosting Inclus: 12 luni (5GB)
 • Platforma WordPress
 • Panou Administrare
 • Max. 10 Pagini
 • SEO OnPage Inclus
 • Design Standard (Tema)
 • Creare Continut Text
 • Consultanta PREMIUM
Alege STARTUP

Site Premium

3590 LEI

 • Hosting Inclus: 12 luni (10GB)
 • PlatformaWordPress
 • Panou Administrare (2FA)
 • Max. 25 pagini
 • SEO OnPage Inclus
 • Design Personalizat (Tema)
 • Creare Continut (1000 cuvinte)
 • Consultanta PREMIUM
Alege PREMIUM

Site Business

5390 LEI

 • Hosting Inclus: 12 luni (20GB)
 • Platforma WordPress
 • Panou Administrare (2FA)
 • Max. 50 Pagini
 • SEO OnPage Inclus
 • Design Personalizat (Tema)
 • Creare Continut (2500 cuvinte)
 • Consultanta PREMIUM
Alege BUSINESS

Intrebări & Răspunsuri la serviciul: Creare Site

De ce am nevoie de un site?

Poate că nu vă dați seama de acest lucru, dar marea majoritate a oamenilor sunt online.

De la nevoia de bază de a găsi produse, de a comunica, de a se distra, de a face cercetări și orice altceva, oamenii sunt in mediul online.

Iar internetul este mereu activ. Afacerile care au o prezență puternică pe internet sunt în creștere, în timp ce cele care nu au o prezență puternică pe internet sunt în scădere.

Daca in gand va vine ideea de: creare site, va recomandam serviciul pentru ca este o oportunitate de branding, o oportunitate de publicitate și o modalitate de a vă dezvolta afacerea.

Internetul este o resursă puternică și este important pentru întreprinderi să rămână relevante pe măsură ce tehnologia și opiniile se schimbă.

Obținând un serviciu de creare site web, veți putea să ajungeți la o piață mare și să economisiți bani pe publicitate!

Ca să nu mai vorbim de faptul că veți putea controla mesajul companiei și reputația voastră!

Cum pot sa atrag clienti prin site?

Priviți-vă afacerea din perspectiva clientului și încercați să stabiliți dacă există ceva ce puteți face pentru a îmbunătăți experiența acestuia.

Oferiți stimulente pentru clienții noi la primele achiziții, care sunt disponibile doar pe site-ul dvs. web.

Oferiți transport gratuit pentru cumpărături care depășesc o anumită sumă.

Proiectați-vă aspectul într-un mod care să faciliteze clienților găsirea a ceea ce caută și finalizarea cât mai rapidă a achiziției.

Luați în considerare dezvoltarea unui program de afiliere sau găsiți o modalitate de a stimula clienții să împărtășească cu prietenii lor pe rețelele sociale sau pe o altă platformă de marketing.

De asemenea, ați putea lua în considerare posibilitatea de a profita de capacitățile mobile ale site-ului dvs. web și de a facilita pentru clienți efectuarea de achiziții de pe smartphone sau tabletă. Din acest motiv va recomandam serviciul de creare site.

Este necesar sa am site-ul administrat lunar?

Este important să vă mențineți site-ul la zi cu informații proaspete și noi.

Multe site-uri pierd vizitatori din cauza aspectului învechit și a lipsei de conținut interesant.

Dacă doriți să mențineți un site de succes și să câștigați noi clienţi, este important să vă asigurați că site-ul dvs. este mereu actualizat.

Țineți evidența momentului în care postați articole pe blog, astfel încât să vă puteți programa puțin timp în fiecare zi pentru a lucra la site-ul dvs.

Există o mulțime de instrumente de gestionare a site-urilor care vă pot ajuta, sau chiar să apelaţi la o firmă care poate administra site-ul în locul vostru.

Ce este o mentenanta lunara?

Serviciul de mentenanţă site se referă la întreținerea unui site web, element care este crucial pentru menținerea site-ului sigur dar și, ca acesta să funcționeze fără probleme.

Această sarcină adesea subapreciată vă va economisi mult timp și efort pe termen lung. 

Ce pot face daca am nevoie de ajutor la site?

Cel mai simplu mod este să contactaţi DIGITAL INBOUND, dacă nu sunteţi client, putem să colaborăm pentru un contract de mentenanţă lunară sau putem să vă ajutăm pe loc şi facturăm costul final la numărul de ore lucrate.

În cazul în care sunteţi client existent, aveţi o garanţie de 3 luni de zile pentru serviciul de creare site web şi intervenim noi pentru remedierea problemelor grave (nefunctionalitate).

Recomandarea noastră este să aveţi un abonament de mentenanţă pentru a ţine site-ul în viaţă, prin actualizarea informaţiilor, dar şi crearea de conţinut pentru audienţa online, secţiunea de blog fiind perfectă pentru această activitate.