Servicii Web Profesionale

Oferim o gama complete de servicii web, de la gaduire web pana la devirusare sau securizarea site-urilor de pe platforma WordPress.

Lista completă de servicii web oferită de DIGITAL INBOUND.

Graphic Design (Logo & Banner)

Fiecare brand trebuie să aibă o identitate vizuală, lucram la acest aspect pentru a oferi LOGO-uri creative precum şi bannere care să atragă audienţa către click.

Echipa noastră de graficieni vă pot oferi servicii vizuale de calitate pentru orice campanie online de succes.

Graphic Design Servicii

Creare Site / Landing Page

Este important să ai o pagină landing page care să capteze atenția utilizatorilor tăi. O modalitate de a face acest lucru este de a avea o pagină care să le permită utilizatorilor să interacționeze cu produsul. 

Administrare Social Media

Este important să aveți o echipă care să vă gestioneze în mod constant rețelele sociale. Având o agenție care să se ocupe de social media, veți economisi mult timp și stres.

administrare sociale media - servicii web

Migrare Site & Backup

Dacă a crea un backup sau a muta un site web sună prea complicat, este mai bine să lăsaţi o echipă de profestionişti să facă asta în locul dumneavoastră, pentru a evita alte probleme tehnice sau prea multe erori ale site-ului web.

Servicii SEO & Optimizare

Promovarea în mod organic pe motoarele de căutare este cea mai bună soluţie financiară pe termen lung, aşadar cel mai bine este să discutaţi cu un expert SEO despre proiectul dvs. şi ce strategii se pot aplica pentru a creşte organic în motoarele de căutare din România.

administrare social media - servicii web
administrare site - servicii web

Mentenanta Site & Administrare

Administrarea unui site web ajută fiecare afacere care are un site, printr-un abonament de mentenanţa. Se poate îmbunătaţi site-ul de la o lună la alta, dacă la început efortul este concentrat din punct de vedere tehnic (erori sau viteza de încărcare) după ceva timp, conţinutul şi actualizarea informaţiilor din site vor fi pe primul loc.

Alege serviciul web de care ai nevoie!

Indiferent despre ce proiect avem in lucru, putem sa adaptam in HTML, CSS sau PHP. Daca aveti proiecte pe diferite platforme, putem sa intervenim pentru WordPress, Opencart etc.

Ora de programare & consultanta:
200 LEI

Ofertă Abonament Lunar

150 LEI / ora

Pret anual: 1500 Lei / 12 ore
  • Contract 30 zile
  • Programare HTML & CSS
  • Proiecte HTML / WordPress
Alege LUNAR

Ofertă Abonament Bianual

175 LEI / ora

Pret Anual: 1750 lei / 12 ore
  • Contract 6 luni
  • WordPress Development
  • Configurare Module + Teme
Alege BIANUAL

Ofertă Abonament ANUAL

200 LEI / ora

Pret Anual: 2000 Lei / 12 ore
  • Contract 12 luni
  • Programare PHP
  • WP & Custom Code
Alege ANUAL